|
|
 Rank: Muha Groups: Member
|
Zanima nešto u vezi treniranja i vježbanja muške špage,može li svaki čovjek to napraviti tj izvježbati i kako ,što vježbati i koliko da bi se to napravilo??Npr ovako?
brance attached the following image(s):

|
|
 Rank: Bantam Groups: Moderator za Hrvatski Ultimate Fight
, Moderator za Internacionalni Ultimate Fight
Joined: 12/30/2008 Posts: 795 Location: U zemlji seljaka na brdovitom Balkanu...
|
Nema velike filozofije, pravljenje špage ovisi o elastičnosti prepona, svaki zdravi čovjek bi mogao naučiti napraviti je. Svakodnevno rastezanje pogotovo prepona, dakle svaki dan pokušati napraviti špagu i vidit ćeš da nakon nekog vremena možeš raširiti noge sve više i više, i na kraju ćeš moći napraviti špagu!
"I think that regardless of whether it’s men or women saying so, to be called sexy by anyone is high praise." -Yoshihiro 'Sexyama' Akiyama
1. Antonio Rodrigo Nogueira 2. Demian Maia 3. Ronaldo Souza 4. Rousimar Palhares 5. Paulo Filho
|
|
 Rank: Bantam Groups: Member
|
nemogu svi napraviti spagu kolko god se istezali
ignorance is a bitch or a blessing SEMPER FIDELIS SIBI IPSI
|
|
Joined: 12/30/2008 Posts: 795 Location: U zemlji seljaka na brdovitom Balkanu...
|
hogy wrote:nemogu svi napraviti spagu kolko god se istezali Naravno da nemogu svi, ako si debel nemožeš, ali poanta jest u istezanju, svi gimnastičari je mogu napraviti, upravo radi rastezanja dugoročnog! "I think that regardless of whether it’s men or women saying so, to be called sexy by anyone is high praise." -Yoshihiro 'Sexyama' Akiyama1. Antonio Rodrigo Nogueira 2. Demian Maia 3. Ronaldo Souza 4. Rousimar Palhares 5. Paulo Filho
|
|
|
ibolje wrote:
Naravno da nemogu svi, ako si debel nemožeš, ali poanta jest u istezanju, svi gimnastičari je mogu napraviti, upravo radi rastezanja dugoročnog!
ajde molim te suti s ovakvim glupostima odi deci u vrtic spike prodavat
|
|
|
hogy wrote: ajde molim te suti s ovakvim glupostima odi deci u vrtic spike prodavat
Hogy majstore bilo bi super kad bi pisao malo detaljnije postove jer je očito da se kužiš u neke stvari, aj probaj malo detaljnije zašto nemre svatko špagu itd.
|
|
|
hogy wrote: ajde molim te suti s ovakvim glupostima odi deci u vrtic spike prodavat
Daj se skuliraj budalo, nauči pisat po forumima pa se javi, svoje komplekse i frustracije iz osobnog života nemoj prenosit na forum! "I think that regardless of whether it’s men or women saying so, to be called sexy by anyone is high praise." -Yoshihiro 'Sexyama' Akiyama1. Antonio Rodrigo Nogueira 2. Demian Maia 3. Ronaldo Souza 4. Rousimar Palhares 5. Paulo Filho
|
|
Joined: 4/9/2006 Posts: 966 Location: Zapovjedništvo specijalne policije,ATJ Lučko
|
ibolje wrote:
Daj se skuliraj budalo, nauči pisat po forumima pa se javi, svoje komplekse i frustracije iz osobnog života nemoj prenosit na forum!
ja imam 110 kila i debele noge jer sam niži,zdepast,onak ko hrvači,kockasto građen i mogu špage moj brat trenira hrvanje rasteže se svaki dan i nemože špagu,ima 50 kila i mršav je ko štapić tak da pišeš idiotarije koje nemaju veze s mozgom
Pitaju se ljudi odakle mi više snage i živaca, ne znam, ja to jednostavno volim, i znam da će dio mene umrijeti kad toga više ne bude bilo.-Mirko Filipović
|
|
|
Iznio sam svoje mišljenje ako misliš da nije tako samo iznesi svoje i sve u redu. Nema razloga za nabrijavanje, sve se može na normalan način. Nauči se samo ponašat pristojno, nije problem, vjeruj! Quote: tak da pišeš idiotarije koje nemaju veze s mozgom Ovo je krajnje neukusno i ne doliči tako pisat po forumu! "I think that regardless of whether it’s men or women saying so, to be called sexy by anyone is high praise." -Yoshihiro 'Sexyama' Akiyama1. Antonio Rodrigo Nogueira 2. Demian Maia 3. Ronaldo Souza 4. Rousimar Palhares 5. Paulo Filho
|
|
|
|
|
|
ibolje wrote: Nauči se samo ponašat pristojno, nije problem, vjeruj! Ovo je krajnje neukusno i ne doliči tako pisat po forumu! Ako sam pogriješio pogriješio sam šta se imaš bahatit i pravit! a ti si prvi hogyu Quote:Daj se skuliraj budalo, nauči pisat po forumima pa se javi, svoje komplekse i frustracije iz osobnog života nemoj prenosit na forum! Stvar je u tome šta kao sigurno iznosiš krajnje netocne argumente i na prvu kritiku ti odgovaras odma burno i onda u postu poslje trazis od nekog drugog da pak s tobom prica ugodno i pristojno itd.
|
|
|
Quote: a ti si prvi hogyu ja sam hogyu odgovorio na skroz kulturan način, bez bahaćenja, samo sam napisao šta mislim. i on je meni odgovorio da su to gluparije bla bla, to nije kritika nego balavo ponašanje, nauči što znači nekoga kritizirati Quote: Stvar je u tome šta kao sigurno iznosiš krajnje netocne argumente i na prvu kritiku ti odgovaras odma burno i onda u postu poslje trazis od nekog drugog da pak s tobom prica ugodno i pristojno itd Ja ništa ne iznosim kao sigurno, iznio sam svoje mišljenje! To je moje pravo bez da me neko na onakav način "kritizira" dječijom spikom "to prodavaj djeci u vrtiću" time se samo pokaziva koliko si balav! Quote:Naravno da nemogu svi, ako si debel nemožeš, ali poanta jest u istezanju, svi gimnastičari je mogu napraviti, upravo radi rastezanja dugoročnog! Ovo je tebi bahato, kao što me optuživaš da sam ja prvi počeo, ovdije nije ništa bahato, ovo je samo moje misljenje! Ja sam mislio da ja i hogy normalno raspravljamo dok nije uletio sa spikom " to ti prodavaj djeci u vrtiću" ! To je bahato! "I think that regardless of whether it’s men or women saying so, to be called sexy by anyone is high praise." -Yoshihiro 'Sexyama' Akiyama1. Antonio Rodrigo Nogueira 2. Demian Maia 3. Ronaldo Souza 4. Rousimar Palhares 5. Paulo Filho
|
|
|
daj skukliraj se budalo jedna iskompleksirana to ti zoves dobrim protuodgovorom ? a sto se tice tvojeg misljenja sastavis recenicu tipa: ja mislim da je tako i tako, moglo bi bit tako i tako, tako i tako je al nisam 100% siguran(ziher il kaj vec ti se sviđa), brijem da je tako al nemojte me uzimat za rijec Quote:Ovo je tebi bahato, kao što me optuživaš da sam ja prvi počeo, ovdije nije ništa bahato, ovo je samo moje misljenje! Ja sam mislio da ja i hogy normalno raspravljamo dok nije uletio sa spikom " to ti prodavaj djeci u vrtiću" ! To je bahato! to nije al ovo je : Daj se skuliraj budalo, nauči pisat po forumima pa se javi, svoje komplekse i frustracije iz osobnog života nemoj prenosit na forum!
|
|
|
Pa što se čudiš!! To je odgovor na hogyevu bahatost " to pričaj djeci iz vrtića" Vjeruj mi ja nikome neću ostajat dužan išta! Njemu prigovaraj, prvi je počeo..
"I think that regardless of whether it’s men or women saying so, to be called sexy by anyone is high praise." -Yoshihiro 'Sexyama' Akiyama
1. Antonio Rodrigo Nogueira 2. Demian Maia 3. Ronaldo Souza 4. Rousimar Palhares 5. Paulo Filho
|
|
|
ibolje wrote:Pa što se čudiš!! To je odgovor na hogyevu bahatost " to pričaj djeci iz vrtića" Vjeruj mi ja nikome neću ostajat dužan išta! Njemu prigovaraj, prvi je počeo.. oprosti ako si uvrijeđen ali ta tvoja neargumentirana izjava je upravo to što je hogy rekao, glupost koju mozes pricat djeci u vrticu i pajcek je zivi dokaz
|
|
|
ibolje wrote:Nema velike filozofije, pravljenje špage ovisi o elastičnosti prepona, svaki zdravi čovjek bi mogao naučiti napraviti je. Svakodnevno rastezanje pogotovo prepona, dakle svaki dan pokušati napraviti špagu i vidit ćeš da nakon nekog vremena možeš raširiti noge sve više i više, i na kraju ćeš moći napraviti špagu! evo imam cajta pa cu si dat malo truda pa napisati pod broj jedan fleksibilnost je kao i ekplozivnost, ili je urođena ili nije, moze se popraviti ali ne puno, najbolje razdoblje je kod vrticke dobi tojest vidi jel klinac flex. ili nije. paralela koje se najlakse sjetim je explozivnost, zasto su crnci bolji sprinteri od bijelaca?!? jednostavno genetskom predispozicijom imaju vise bijelih misicnih vlakana od nego bijelci - a parodije  nadalje ukoliko se u toj ranoj dobi pocne sa klincima radit flex, ne garantira se uspjeh ali poboljšanje da evo sad malo da se osvrnem na post naseg "stručnjaka" ibolje ibolje wrote:Nema velike filozofije zapravo i ima ali za tebe je to nepojmljivo, a zove se "sistematizacija rada" ibolje wrote:pravljenje špage ovisi o elastičnosti prepona  bravo otkrio si nam toplu vodu mora da si jako ponosan na svoje beskrajno i bezuvijetno znanje, također ovisi i o vecem broju drugih faktora kao sto su npr. fleksibilnost kukova tojest nekoliko stvari koje dozvoljavaju bedrenoj kosti da se pomice foramen obturatum ili ti ga veliki obrtac, zatim 5 misica s njutarnje strane bedra gracilis semitendinosus i semimembranosus i jos 2 primicača cija neznam imena sad ima jos par stvari tipa flexibilnost spinalnih erektora ili ti ga donjeg/slabinskog djela leđa, velicina gluteusa koja limitira pokret, i sirina koljena tojest razmak između epikondila, ali to sam samo negdje citao naravno sama minutaža provedena od djetinjstva na istezanje ce uvjetovati koliko kut mozes postic u zglobu kuka, evo to je par stvari ali ima ih jos evo to je ono cega se s predavnja sjecam dakle da skratimo prepona je tetiva, one ili jesu flexibilne ili nisu, zagrijavanjem dobivaju neki mali postotak na duzini i elasticnosti ali to je zapravo zanemarivo. misici s druge strane dobivaju vise na elasticnosti tako da bi mogli podnjeti rad, znaci pravi razlog mogucnosti ili nemogucnosti spage je u felxi ili ne flexi gore nabrojanim misicima, naravno i oni imaju svoju granicu koja je genetski uvjetovana. ibolje wrote:vaki zdravi čovjek bi mogao naučiti napraviti je daj mi to malo pojasni molim te  sta tu imas zapravo za nauciti ? ibolje wrote:Svakodnevno rastezanje pogotovo prepona, dakle svaki dan pokušati napraviti špagu i vidit ćeš da nakon nekog vremena možeš raširiti noge sve više i više, i na kraju ćeš moći napraviti špagu! -pokušati da ali ne i uspijeti -"više i više" ovo me podsjetilo na pjesmicu iz osnovne  -na kraju ces SIGURNO završiti s nekakvom upalom tetiva ili mišića od prevelikog istezanja, i VRLO VJEROJATNO ces pomknut svoj limit istegnutosti za manje od 5% ibolje wrote:ako si debel nemožeš, ali poanta jest u istezanju, svi gimnastičari je mogu napraviti, upravo radi rastezanja dugoročnog! -debelim ljudima smeta mozda trbuh da bi bili istegnuti ? jao ovo je u klasi sa "jedi pečena svinjska uha sine proci ce ti rak i bolje ce ti rast kosa -ma da nego u cemu drugome je poanta ? samo je pitanja kada,koliko i jeli moguce -daj mi pojasni zasto dizac utega kategorija cca 80kg radi spagu ? pricamo o vrhunskim sportasima, znaci dignute kilaze su preko 300kg u zbroju ?? evo nadam se da je ovo dovoljno civilno objasnjenje za tebe
|
|
|
Quote: oprosti ako si uvrijeđen ali ta tvoja neargumentirana izjava je upravo to što je hogy rekao, glupost koju mozes pricat djeci u vrticu i pajcek je zivi dokaz Ha Ha Ha kako si duhovit,kao pravi predškolac što ti i dolikuje! Quote: zapravo i ima ali za tebe je to nepojmljivo, a zove se "sistematizacija rada"
jedino što mi je nepojmljivo to je kako neuspješno želiš ispast faca priglupim ispadima! Quote: bravo otkrio si nam toplu vodu mora da si jako ponosan na svoje beskrajno i bezuvijetno znanje ha ha ha evo još jedan pokušaj neuspješne šprdnje... možeš ti i bolje... Quote: ibolje wrote: vaki zdravi čovjek bi mogao naučiti napraviti je
daj mi to malo pojasni molim te sta tu imas zapravo za nauciti ? Ja sam mislio da se špaga mora vježbati da se pravilno izvede dok me nisi ti prosvijetlio o uzvišeni! Quote: -"više i više" ovo me podsjetilo na pjesmicu iz osnovne Taman tvoj nivo.. Quote: evo nadam se da je ovo dovoljno civilno objasnjenje za tebe
Dobro je objašnjenje, lijepo si objasnio, samo cijeli thread je mogao proći i bez bahatosti! "I think that regardless of whether it’s men or women saying so, to be called sexy by anyone is high praise." -Yoshihiro 'Sexyama' Akiyama1. Antonio Rodrigo Nogueira 2. Demian Maia 3. Ronaldo Souza 4. Rousimar Palhares 5. Paulo Filho
|
|
|
nema tebi spasa
|
|
|
jadan sinko, ko tebe za mišljenje pita... "I think that regardless of whether it’s men or women saying so, to be called sexy by anyone is high praise." -Yoshihiro 'Sexyama' Akiyama1. Antonio Rodrigo Nogueira 2. Demian Maia 3. Ronaldo Souza 4. Rousimar Palhares 5. Paulo Filho
|
|
|
priznajem da sam ocekivao barem neku dostojnu inteligentnu lopticu nazad ali vidim da ovo nigdje nece ic
|
|
|
Guest |